Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

22 Temmuz 2012 Pazar

Doğa'nın tatil maceraları 1

Doğa tatilde gezmeli, eğlenmeli, bol şımarmalı zaman geçiriyor... Denize iyice alıştı, simitle yüzmek istemiyor, kolluklarla kendi başına yüzmek istiyor, hatta iskeleden atlamayı çok istedi (!) bugün... denizden hiç çıkmasın ona yeter. taş oynasın denizde, kovasına doldursun en büyük zevki. tam da süslü oldu... ellerine renkli oje bile sürdük. Dondurmanın tadını aldı, hergün tuvaletini yapma karşılığı istiyor :) gece yatış saatimiz iyice uzadı... bakalım dönüşte nasıl düzene koyacagız bu işleri. Müzeye gittik, müzenin bir kısmı kapalıymış ama arıların nasıl bal yaptıgını göstermek amacıyla bir arı kovanını camdan yapmışlar, arıların içerideki çalışmalarını görebildik. Doğa bal nerede, onlardan bal alalım dedi durdu :) ama zevkliydi. Sonunda Doğa'yı da arı vız vız yaptık...


 Turkuaz renkli tatil ojesi

 Teyzeyle park keyfi
 Arı vız vıııız... Neden uçamıyorum diye sordu sürekli :)



 Arı kovanın yanında incelemedeyiz...
 Gokhanla park keyfi
 Arıcı amcanın yanında anneyle Doğa poz verirken...

Su sıralar "anne bana arkadaş bulman gerekiyor", "arkadaşlarım nerede? " diye sayıklıyor. Hatta deniz giderken, "beni şimdi arkadaşlarım bekliyordur" diye kendi kendini heveslendiriyor. bende "dogacım senin daha önceden tanıdıgın arkadaşların yok orada deyince belki de resim kursundan (daha önce bahsetmistim bir etkinlik grubuna devam ediyoruz) arkadaslarının isimlerini saymaya başlıyor ve "belki de onlar gelmiştir" diyor. her gittiğimiz yerde kendi yaş grubuna yakın gördüğü ( bazen cok büyük ablaları ve abileri, turist çocuklarını) herkesin yanına sokulup, senin adın ne? oynayalım mı diyor. üzülüyorum kuzuma... çünkü şimdiye kadar tam anlamıyla uyumlu bir arkadaş bulamadık. neyse azimli kızım :)

Arkadaş bulma çabası....


 Teyzosla deniz keyfi



6 yorum:

Süreyya dedi ki...

Fotoğraflar harika :) Doğa'nın ojeli parmaklarına bayıldım :)

Papillon dedi ki...

:) tesekkürler Süreyya... cok seviyor ojeyi bu 3. sürüsümüz...dayanamadım sürdüm. sevgiler

birdamlacıkyağmur dedi ki...

ay inanmıyorum ya ne kadar büyümüş ne kadar güzel ve cadı bir kız olmuş, Doğa'yı elimde büyümüş gibi hissediyorum walla, özlemişiz sizi :)

Papillon dedi ki...

Damlaaa... nerelerdesin? seni merak ettim cok. bizde opuyoruzz sizi

madammoda dedi ki...

Doğa hanım sizle arkadaş olabilir miyiiiiiz? ;))

Papillon dedi ki...

Tabi neden olmasın:=)