Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

22 Haziran 2012 Cuma

26.ayımız çoktan bitmişti...

Doğa'mın 26. ayı 16 haziranda bitmişti ama ben yurtdışında oldugum için yazamadım... evet kuzumdan ayrı bir 5 gün geçirdim, giderken zor oldu ama dönünce baktım ki bu tür ayrılıklar bazen ilişkilerin güçlenmesi adına, anne-çocuk, baba-çocuk, çoçuk-babaanne ya da annaanne, anne-baba :), iyi olabiliyor. Tabi çok ama çok özlüyor insan kuzusunu, hergün konuşmak görmek istiyor ama iş geregi mecburiyetler işin içine girince olayın olumlu yönlerinden bakarak durumu degerlendirmek gerekiyor.
Doğa'cığımda 26 ayda hergün şaşırtan ifadeleri, söylemleri, davranışları ile büyümeye devam ediyor. Şarkıları çok keyifli, dansları, oyunları ...
Kelimeleri yerinde kullanmaya çalışması, her duyduğu kelimeyi öğrenmeye çabalaması çok keyifli, tuvalet eğitiminde oldukça yok aldık, acelemiz yok. Bezi istemiyorum aşamasında şimdi. Özellikle dışarıda kesin söylüyor ama evde küçük kazalar oluyor tabi. Daha önce de söylediğim gibi anne tembel olmasa daha erken de öğrenirdi Doğa ama neyse yaza çözmüş olacagız bu olayı da. İsveç dönüşü Doğa'dan duydugum ilk şeylerden biri, "kardeşim neden yok?" oldu.Ben tabi kalakaldım. Babası da sorma iki üç gündür böyle, kardeş istiyorum diye dolaşıyor dedi. Benim de kardeşim olsun, onunla oynamak istiyorum diyor! Ben su an bunun fikrini bile düşünemezken...evet bana göre henüz çookk erken. Doğa'yı daha fazla arkadaşlarıyla görüştürmeye karar vererek bu olayın bana düşen sorumluluğunu kapattım şimdilik.
Tatil hazırlıkları başladı bizde de yavaş yavaş, Temmuzun başlarında Doğa'yla teyzoşunun, Gökhan'ın, anaanne ve Hasan dedesinin yanına gidecegiz, sonra da Çınar'ımızı görmeye Söke'ye. Dört gözle bekliyoruz bu tatili.
Doğa daha önce bahsettiğim sanat gurubuna, Birge'ye gitmeye devam ediyor, çok da keyif alıyor. Yazın gelmesiyle dışarı aktivitelerimiz arttı. Bu ay içerisinde uzun bir hastalık dönemi atlattık, ateş, döküntü, gözün iltihaplanması derken çok sükür ki hafifledi durumlarımız. Ve kendimizi sıcaktan koruyarak dışarılara attık sonunda.
Doğa'dan haberler kısaca böyleeee....
 Zeynoşun evinde, Deniz'in çektiği bir fotograf, Teşekkürler Deniz...
 Birge sanat atölyesinde etkinlik sırasında malzemeleri incelerken...
Babaannesiyle etkinlik sırasında, traş köpüğüyle sanatsal çalışma yaparken :)

5 yorum:

Süreyya dedi ki...

Maşallah gittikçe daha tatlı oluyor Doğa..Darısı 27. aya :))

Papillon dedi ki...

:) tesekkürler.. opuyoruz.

servis dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

fdgdfgd

Adsız dedi ki...

I would love to turn her pull up in to a pull down, I hope it is really wet because when I lay her down and lick her pussy it will taste of pee, then I want my fingers in her, I love touching little girls