Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

10 Şubat 2012 Cuma

Küçük kış tatili yaptık...

Hastalıklardan kurtulunca, kendimizi gezmelerde bulduk. Çok uzaklara gitmeden gecen haftasonu kücük bir tatil yaptık. Çok da iyi geldi. Doğa'cık sıcacık havuza girdi, hamama gitti (o banyo diyor oraya ama). Hatta hamamda ne yaptın deyince, "teyzeler  vardı"," teyzenin biri annemi temizledi" diyor(annesi sanki yıllardır pis pis geziyormus  da:)))). İlk kez hamam keyfi yapalım dedim, o da kızım adımı çıkardı.
Ekibimizde çok iyiydi, Doğa'ya bir sürü teyze baktı. Ablayla tanıştı, kaynaştı. Akşam canlı müzik eşliğinde danslar ettiler Duru Abla'yla. Aysel Teyze hiç kucağından indirmedi, Figen Teyzeyi (hoca diyor gerçi) yıkadı, bazen Sade dediği bazen Gül dediği Sadegül teyze de annesiyle banyo yıkandı ve aynı cicileri giymişler Doğa'ya göre. Duru ablanın annesi vardı, o da Duru ablaya yemek yedirdi.
Tabi bu teyzelerin eşleri de bizimleydi ama Doğa daha çok teyzelerle zaman geçirdi. Tabi unutamadığı masada uyuyan Mert abisi de var. Doğa, doğayla buluştu, ormanda tavşan aradı, gezdi tozdu.

Doğa, döndükten sonra, yine gidelim oraya, havuza girelim demeye başladı bile...

3 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

son resim kafamı karıştırdı, kar ve havuz :) bağdaştıramadım :))) ne güzel yapmışsınız kısa tatiller çok iyi birer mola oluyor :)

Papillon dedi ki...

Ay evet hepimize iyi bir mola oldu. Bizde özellikle o tezatlıktan yararlanmak için çektik o fotoyu. Su kaynak suyu sıcacık, dışarıdan daha sıcaksın suyun içinde. Otelin içerisinden çıkıyorsun havuza böylelikle üşüme riskin de olmuyor hiç. Doğa bile içerideki havuza girdi :))

Adsız dedi ki...

Sayın admin,paylaşımlarınız işimize çok yaradı.dell laptop teknik servisleri olarak teşekkür eder,başarılar dileriz.