Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

16 Ocak 2011 Pazar

9.Ayımız da bitti :))

Her ay bir heyecan... bir merak...bir mutluluk...Minik Doğa'mız bugün 9.ayını bitirdi. Nasıl bu kadar hızlı büyüdüğüne insan inanamıyor... Hergün süprizlerle dolu bizim için...
Doğa'mız el çırpıyor, bir biiiir biiir yapıyor, isterse el sallıyor. Tutunarak ayakta duruyor (tabi her an arkasında bekleyen bir el oluyor), mammm, memmm, ba ba, de de, tey tey gibi anlaşılır kelimelerin yanında bir sürü sey söylüyor ama biz anlamıyoruz henüz.
Emekleme olayı hala yok, ama istedigine bir sekilde ulasıyor, komando hareketleri sayesinde.
Yabancılama, utanma ve hertürlü oyun devam ediyor. Gecenlerde de ilk defa arkamdan agladı ama cok kısa sürmüs zehra teyzemizin dediğine göre :))
Oyuncaklar bir yere kadar yetiyor kendisine, onun yerine kumanda, telefon, havlu, ıslak mendil paketi gibi nesneler daha güzel oyuncaklar.
Artık bugün itibariyle de odasında yatıyor kuzucuk :))) evet sonunda oldu... ben kendime güvenemedigim (ertesi gün is oldugundan odadan cıkmadan ilgilenmek kolay geliyordu) icin biraz bu vakte kaldı ama olsun...Doğa'mızdaki son gelişmeler kısaca böyle...

4 yorum:

birdamlacıkyağmur dedi ki...

yerim o minik komandoyu ben!
10. ayınız hayırlı olsun,
nice nice aylara olsun :)

Papillon dedi ki...

:))) tesekkürler damla... sevgiler!

Adsız dedi ki...

ama annesi ip ve kabloları saymamışsın oyuncakları arasında,ve ayrıca tey tey demesinin nedeni de benim biliyorsun,biricik teyzesi:))

Papillon dedi ki...

:))) tabi canımmmm tey tey neden desin dimi ama