Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

17 Mart 2012 Cumartesi

23.ayımız bitti

Dün 23 ayı doldurdu Doğa'mız. Doğumgününe 1 kaldı, tabi beni aldı bir heyecan, nasıl olacak, nerede olacak, Doğa ne giyecek vs. vs. Ama bir o kadar da yogunluk var ki evimizde, neyi nasıl ne zaman yapacagız bilemiyorum. Birikmis bir sürü post var. Doğa bu ay hem cok yogundu hem de iki kez agır grip gecirdi.
İlki Şirinler Tiyatrosuna gitti, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde 2 yaş ve üstü çocuklara yönelik bir tiyatro etkinliği var, biz de yararlandık.
Sonra Birge Mimarlık ve Sanat Atölyesinde Dilek Teyzeyi ziyaret ettik ve sanatsal etkinlikler yaptık. Dilek Teyze 3 yaş ve üzeri tüm çocukları bekliyor, sanat ve yaratıcılık eğitimine... Bu ziyaretimizin fotograflarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.
Pepee Panora'da d,ye gördük ilanları, gittik Panora'ya ama ne izdiham, tabi aynen kaçtık yukarılara, bebelerimizi karıştırmadık kalabalığa.
Tabi bunların yanında bir sürü gezme tozma, akülü arabalara binme, parklar vs. kar kış demeden gidildi, gezildi. Ama kuzucum en son geçen hafta 40 derece ateşe ulaştı, öksürüğü hala var ama neyseki atlattık ateşli günleri.
Doğa bu ayda tam kafasına buyruk davranan, alıp başını giden, herşeyi ben yaparım diyen, size karşılık veren bir tatlı cadı oldu. Söylediği sözler hergün bizi şaşırtıyor, komikler yapıyor kendince, şarkı repertuarı oldukça arttı, dans etmeye bayılıyor, müzik duyması yeter daha neler var neler....
Geçen hafta teyzesi ve Gökhan geldi ziyaretimize, Doğa tam şımarıklarını yaşadı, hergün birşey alındı kendisine tabi onlar gittikten sonra da bize soruyor, bana ne aldınız diye.
Doğa " bebek değilim, Doğa'yım" diyor artık :) maceralar ise çok....