Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

16 Ocak 2012 Pazartesi

21.Ayımız bitti...


21 ayda bitmiş bulunmakta, 2.doğum günümüz için gerisayım başladı :)). 21.ayda Doğa'yı susturabilene aşk olsun. Şarkılar mı söylemiyor, şakalar mı yapmıyor, kendi kendine oyunlar mı icat etmiyor neler neler. Yılbaşından beri Jingle Bells favori şarkısı, her akşam düzenli olarak dinliyoruz, oynuyoruz. Birde arada sırada (Ajda Pekkan'dan) en favori şarkısı. Yazın teyzesinin arabasında dinledikten sonra unutamadı bu şarkıyı ve kendi bile söylüyor artık. Doğa geçen hafta ilk kez tiyatro deneyimi yaşadı. Onu bir sonraki post da anlatacagız. Bu ay karla oldukça haşır neşir vaziyetteydi. Kızak bile kaydı Doğa.
Bu arada evimizin ortasına kocaman bir çadır yerleşti, Doğa'nın ve onun bebek camiasının evi orası. Şu sıralar geceleri kalkmaya başladı ve mutlaka yanına birini istiyor kısa süreli de olsa. Makyaj malzemeleri, süs eşyaları (özellikle benim yüzüklerim) en çok ilgisini çeklenler. Gargamel ve dolayısıyla Şirinlerin oyuncaklarına bayılıyor (Bu arada her yerde peluş gargamel arıyoruz, bulan varsa bize de haber versin). Annesi gibi hoca olmaya karar vermiş Doğa :), "hoca olcam anne gibi" diyor. Bu ay diş macunu kullanmaya başladık, tadını pek sevmese de alıştı sanırım. Şekilleri ögrendi kısmen, kare üçgen ve yuvarlak biliyor. Özellikle sabahları peynir yerken, şekiller yardımımıza koşuyor :))). Kendi kendine oynadığı oyunlar tam bir tiyatro :)).Yanında gerginlik, yüksek ses, canım acıdı vs gibi olumsuzluklardan hoşlanmıyor ve bu durumdan rahtasız oldugunu bir şekilde dile getiriyor. Korktum (bunu nasıl ögreniverdi anlamadık), mutluyum, şaşırdım, üzüldüm, heyacanlandım ifade ettiği duygularından.
Doğa'nın 21.ayı özetle böyle geçti.
Fotoğraf kızak keyfinden....

5 Ocak 2012 Perşembe

Kar yağmıştı :)


Doğa'nın yanındaki küçük cisimcigi küçümsemeyin o bizim kardandan adamımız :)

Geçen hafta karlara büründü Ankara, biz kar demeden, kış demeden yılbaşı partisine gittik Doğa'yla. Doğa başlarda biraz çekingen dursa da sonradan ortama uyum sağladı. Hafta içi kar kendini daha bir göstermeye başladı ve yeni yıla karla girdik :) Doğa kar görünce kardandan adam (o böyle diyor:)) yapmak için çıldırdı bizde kardandan adam yapmak için evin önüne indik. Saat 18.00 de ana-kız kardan adam yaptık, kendi çapımızda kar topu oynadık, geldik. Doğa eve girmek pek istemedi aslında ama minicik burnu çok üşümüştü :)). Sonunda elimize bir kartopu alarak eve çıkabildik. Doğa bir hevesle bir sonraki kar yağışını bekliyor (!)...

1 Ocak 2012 Pazar

Mutlu yıllar...



Umarım yeni yıl herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirir. Tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu yıllar...



***Fotograflar gecen hafta Doğa ve arkadaşı Deniz'in yılbaşı partisinden...