Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

17 Mayıs 2011 Salı

13.ayımız bitti...


1 yaştan sonra 1 ayımız geçti... Neler yapıyor Doğa'mız? Herşeyi yedirmeye çalışıyoruz ama bazı besinleri biraz tereddütle doğrusu... Artık herseyi her söylediginizi anlıyor, söyledigi kelimeler arttı, zaten kuşş, baba, tete(teyze) diyordu, şimdi gel, öp, hıh(evet) ve daha anlamadıgımız bir çok kelime söylüyor. numalarda arttı iyice, her geçen gün şaşırtıyor bizi. Yemek yememiz ise tam bir curcuna, on parmakla yiyoruz yemegimizi...
Bugünlerde en çok anaannesinin telefonundan kendine begendigi bir sarkı var, onu  açtırıp, arada kendisi tesadüfen acarak, kendi tarzında oynamaları çook komik...
Sıraladıktan sonra emekleyen kızım, bagımsız olarak attıgı iki adımdan sonra farkettigi an kendini bırakıyor yere, ya da tay tay (bunu da kim bulmus bilmem) durdugunu farkederse de aynı sekilde yapıyor.
Bu ay yine aşı var, ben biraz gerginim, gecen aşıdan sonra dengemiz bozulmuştu. Bakalım artık...

6 Mayıs 2011 Cuma

iyi ki dogdun canımız Doğa'mız...

16 Nisan 2011 tarihinde yazılması gereken bu post, oldukca gecikmeli olarak bugün yazılabiliyor.
Canımız, birtanemizin doğum gününü, küçük bir grupla bir cafe de yaptık. Sehirdışından gelenlerimiz coktu. Annanne, Dede, Teyze, Tülay babaanne, Gündüz Dede sehirlerarası yolculuk yaparak geldiler..
Çok güzel, sıcacık, heyecanlı bir doğumgünü partisiydi, Doğa'mız 1 yaşını doldurmuştu.
Gelen konuklara minik sepetlerde sekerler ve Doğa'nın fotografının oldugu bir magnet hediye ettik. Doğa'nın doğumundan bu yana cekilen millyonlarca fotograflardan secilerek hazırlanmıs bir slayt gösterisi, Perili dükkan bizim için özenerek, severek hazırladıgı bannerımız ve tacımız vardı (Doğa tacını evde takmayı tercih etti :)). ve cok güzel bir pastamız. Pastanın ortasında yer ala ciceklerin cok benzerinden dogumgünü davetiyemiz vardı.

Doğa'nın elbisesinden corabına, bolerosuna kadar hersey özenle tek tek secildi...







İyi ki doğdun canım kızım... iyi ki hayatımıza geldin...