Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

19 Ekim 2010 Salı

6.ayımız bitti

Evet küçük kızımız büyüyor ve 6. ayımızı da 16 Ekim itibariyle bitirdik. Çılgın (!) bir parti yaptık :)). Teyzemiz ve Ayben Teyzemiz de bizi yalnız bırakmadılar.
Canım kızım  nice güzel yaşlara  sağlıkla, mutlulukla, huzurla ...

Kış geldiği için Doğa Hanım kendine pantalon seçti :))

11 Ekim 2010 Pazartesi

Kışa hazırlıksız yakalanmak...

Kış geldi maalesef... Aslında severim ben kışı, sonbaharı, yağmuru, karı. Sıcacık bir yerde elinde çayın ya da kahven ohh değmeyin keyfime :) amaaa bu yıl bir hazırlıksız yakalandık kışa, sonbahar gelmeden kış geldi.Daha yazlıklarımız ortaydı canımmm! Tabi bir de Doğa'm var bu yıl.Onu soğuktan korumak ve bunu yaparken de terlememesini sağlamak vb işleri acemi bir anne olarak nasıl beceririm bilemiyorum. Yok astronot mu giydirsem " aaa çok büyük oldu büyük mü almışız ne!" "yün birşeyler mi giyse" ya da "sweatshirt yeter mi?" gibi sorularla dolduruyorum çantasını Doğa'nın hertürden giysiyle çıkıyoruz dışarı. Neyse ki astronutunu daha giymedin, erken diye düşünüyorum. Merak ediyorum  benim gibi acemi anneler ne durumda ?
http://www.bebekmarket.com/magaza/index.php?cPath=124_268 
(Doğa'nın tulumu görseldeki değil ama şekil olsun diye hazırından, netten bir  tane ekledim:)).


Birde uyku tulumu aldık oda yarınki postumuzun konusu olsun bari :))

1 Ekim 2010 Cuma

Baba mı dedi ne??

Evet bu postu kıskançlık krizine girmeden nasıl yazarım bilmiyorum ama Doğa cıvıldarken ba-ba-aba gibi sesler çıkartıyordu (sanki başka sesler yok, a- an- anne! gibi ), bir baktık ki ba-ba deyiverdi!! Bana mı öyle geliyor diyordum ama seslendiği kişi olarak (tabi bilinçsizce) babası da çıkageldi, o da duydu. Tabi bizde yine duygular tavan yaptı :)).
Ne güzel onun sesinden anlamlı birşeyler duymak, Doğa'm bunun farkında olmasa da, güzeldi :)))

Oh neyse kıskanmadan yazabildim :))).





Ps: Laf aramızda benimde çook hoşuma gitti, "baba" demesi. Zaten destekliyorumda, özellikle gece 3 civarı kalktığında baba derse çook daha mutlu olurum (tamamen aralarında "bağlanma" olsun diye bu isteğim.