Doğa Aşkı...



DOĞA AŞKI... Bir kızımız oldu ...adı Doğa... işte bu aşk ondan önce başlamıştı...

Sayfalar

29 Temmuz 2010 Perşembe

Annesi alışverişteyken...


Annesi alışveriş yaparken, Doğa'cık, arabasında oyuncağına sarılıp, uyumayı tercih etti :). Annesi de ne yapsın, onun için alışveriş yapıyor :)).

27 Temmuz 2010 Salı

Yemeğe buyurun ...

İnsanın kocasının mutfağa meraklı olmasının en güzel sonuçları :) yemeği sizden önce onun düşünmesi, değişik ne yapalım demesi ve tabi ki yapması. Çırak olarak biraz yorucu oluyor benim için ama ortaya güzel renkler, tadlar çıkıyor :) Yukarıdaki İtalyan Usulü patlıcanlı makarna bu güzel tadlar sadece biri :) diğerlerini de önümüzdeki zamanlarda paylaşırım :) Tabi tatlıma da teşekkürlerimi gönderiyorum buradan ...

25 Temmuz 2010 Pazar

Bir ilke imza atıyorum... Mimlendim :)

Tatlı Lal'in annesi, poh poh perisi o çok merak ettiğim mim olayına beni de dahil etmiş, yeni bir blogger olduğum için poh poh perisinin verdiği desteğe teşekkür eder, sevgilerimi sunarım efendim :))))

Mimimi cevaplandırmaya çalışalım:

Felsefem: Yaşamı gülerek karşılamak 
Hayat: Süprizlerle dolu


Çocukluk: İnsanlığın en renkli, içten ve kendiliğinden olan dönemi
Güneş: Mutluluk kaynağı 
Gözler: Herşeyi anlatır...
Yıldızlar: Onları ışıl ışıl ve birarada görmeyeli çok uzun zaman oldu ... 
Güzellik: Kime göre neye göre desem :)
Sevgi: İyi ki var, sevmek ve sevilmek çok güzel 
Aşk: Heyacan
Müzik: Hayata eşlik eder
Dost: Çok az var ama iyi ki varlar
Para: Olması bir dert yokluğu... kazanmazsan da olmuyor canım!
Zaman: Su gibi akıp geçiyor... 
Kadınlar: Yaşamın renkleri
Savaş: Neden var ki???
Ağlamak: Gerekli, içinden geldiği gibi doya doya... ben çok severim ağlamayı zaman zaman
Deniz: Ahh! Ahhh! içinde büyüyüp, şimdi hasret kalmak :( çook özledimm 
Ayna: En sevdiğim eşyalarımdan biri; ama bazen küsüyoruz 
Hayal: Kurmasını çok severim, ah bir de hepsi gerçek olsa :) 
 
Sevgili poh poh perisine bu jesti için tekrar teşekkür ederim ve evet çok keyif aldım :) bende eğer bu konuda hala mimlenmediyse, yeni karşılaştığım ece'nin annesi ecece'yi mimlemek istiyorum :)) (bakalım becerebilecek miyim?)( Poh poh perisi, ne dersin oldu mu?? :)).

21 Temmuz 2010 Çarşamba

İndirimler ...

Sezon indirimleri sonunda başladı. Aslında iki haftayı buldu başlayalı ama ben daha geçenlerde faydalanabildim. Mothercare, chichco, GAP, Zara vs. Doğa'nın yaza ilişkin kıyafetleri o doğmadan hazırdı zaten :)) ama kışa hazırlık yapmak lazım, en azından sonbahar için. Hiç de yok değildi kışlıklarımız ama yine de bu indirimlerden de geri kalmamak gerekiyor. Hoşuma gidiyor, ihtiyacı var diye Doğa'ya birşeyler almak, eksikleri var diye tamamlamak. Çok cici şeyler aldık kızıma ananesiyle ... 6-9 aylar ve 9-12 aylıklar. E tabi gelecek sene yaz sezonu için de hazır yazlıklarda bool indirim varken biraz hazırlık yapmakta fayda var. Bir bakın derim :)) Bu arada sezon açılmasını da dört gözle bekliyoruz tabii :)

18 Temmuz 2010 Pazar

Büyüyorum, gelişiyorum, oynuyorum..

Bugünlerde elimden düşürmedigim sımsıkı tuttugum oyuncagım  "kico" ile zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)

Doğa oyuncaklarını keşfetmeye başladı, ama "kico" onun en sevdiği oyuncağı, uzun uzun onunla oynuyor. Doğa'ya aldığımız oyuncaklar cıngırak formatında da olsa, ona göre biraz ağır oyuncaklar, Imaginarium tarafından üretilen bu oyuncak bu ay çocukların ergonomisine  çok uygun, oyuncağın çıkardığı sesler de dikkat çekmeye birebir; ayrıca imaginarium un simgesi olan kico'nun kulaklarının farklı olmasının açıklaması da bu oyuncağı benim de daha çok sevmeme neden oldu. Tavsiye edilir :)

Teyzelerim...

Kankam Deniz'in annesi  Gökçen teyzeciğim, Deniz daha annesinin karnındayken çekilmiş bir fotograf :))Gökçen teyze en yakın arkaşımın annesi oldugundan pek kıymetli benim için :) 
Nehir ablam ve Şirin teyzemle zorluklarla çekilmiş bir fotoğraf. Nehir abla olduguna bakmayın daha 2.5 yaşında ama ablamız bizim :) Nehir abla bizi parka götürecek ...Şirin teyzem o nedenle çook önemli benim için :)

Şule teyzem benim dünyaya gelişimi annemle ve babamla birlikte yaşadı, doğum fotografcım kendisi, o nedenle bizim için pek bir değerlidir :) 



Beni kardeşim diye seven Ada ablamın annesi Ege teyze. Ada ablamı daha sonra tanıtıcam, annemin eline doğmuş kendisi ve anneme teyze diyor  o da! Ege teyzem de Ada ablamın annesi olduğu için benim için çook değerli bir teyze :)



Eveeeeet görüldüğü gibi bende teyze çook. Teyzelerimi çook seviyorummm

16 Temmuz 2010 Cuma

3.ayımız bitti :)

3. ayımız bitti :))  Nasıl geçiyor zaman anlamış değilim, kocamaaaan bebek oldu Doğa! Başlarda nasıl büyüyecek? derken bir bakıyorsunuz 3 ay geçmiş. Tepkileri farklılaştı artık, sizinle sohbet ediyor, oyuncaklarına daha bir sımsıkı(!) sarılıyor. Gelişimin görmek çook heyecanlı. Tabi bir de artık Doğa doğmadan önce aldığım o milyon tane kıyafetini giydirebilmek de ayrı bir keyif :)) 
Tatlımın söylediği ve birçok arkadaşımın eşlerinin de katıldıkları tek şey, kızların bizim barbie lerimiz oldugu, yani bir nevi ertelenmiş bir çocukluk yaşadığımız ve üstelik canlı bebeklerle :))) farklı bir bakışaçısı tabi ki. Fotodaki kıyafeti el emeği göz nuru ama benim tarafımdan verilen bir emek değil, bir teyzemiz tarafından Doğa için yapılmış bir elbise :) 3.ay fotografı için bu kıyafeti seçtik kızımla ... 

Ne diyeyim darısı nice sağlıklı, mutlu uzuuun yıllara olsun ....

13 Temmuz 2010 Salı

Canım teyzem

Teyzoşumuz uzakta da olsa, her gün konuşuyoruz onunla :)) Doğa daha 1 aylıkken çekilmiş bu fotoyu koyalım hasret giderelim istedik.

9 Temmuz 2010 Cuma

Deniz'imiz geldi, hoşgeldi

Doğa'nın bir kardeşi oldu 7 Temmuzda. Hepimiz çok heyecanlandık, onu dört gözle bekliyorduk  :). Doğa'nın kardeşiyle arasında 2.5 ay olacak, ama sanırım onlar 'kanka' demeyi tercih ederler birbirlerine. Deniz'in annesiyle, yani Gökçen Teyze ile kızlarımızın alışveirşlerini birlikte yaptık, bu güzel serüveni birlikte yaşadık ve şimdi ne mutlu ki ve çok şükür ki Deniz de bizimle oldu. Ne güzel kızımın bir arkadaşı var şimdiden, hoşgeldin Deniz bebek! Seni çok seviyoruz...

2 Temmuz 2010 Cuma

Duyguların söze geldiği an...

 İçimi sımsıcak yaptı bu sözler... ne de güzel yazmış babası kızıma.Bana da paylaşmak düştü :)